Mamsen

Mamsen

Mamma katt

En katt från Viggedala.
Kom till mig den 19/4-2009

Sov i ro älskling...

VardagenPosted by Mymlan Fri, July 22, 2011 12:01:47


Tar tårarna någonsin slut? Längtan och saknaden är så total! Hennes fällar som hon älskade ligger här nytvättade tills hon skulle komma hem, hennes egen bädd och hennes bästa leksaker. Hon är symbolen för allt arbete med kissarna som kommit och gått... nu och för alltid i mitt hjärta!

När jag viskade hennes namn vände hon upp ansiktet och spann högt, nosgosade hårt och den förbannade tratten var i vägen. Tog av den och hon la sig tillrätta nära nära mig och vände upp sin lilla mage... försiktigt smekande av magen fick henne nästan att somna, vila medan mina tårar droppade ner i hennes päls.

Mamsen du fattas mig!
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Madde Fri, July 22, 2011 22:18:55

Älskade Mamsen - Älskade Malin.
Jag är så ledsen för er skull men samtidigt så tacksam - tacksam över att Mamsen en gång i tiden blev räddad av just dig - till ett liv med oändlig kärlek och med en trygghet hon annars aldrig skulle få uppleva. Fina fina Mamsen kommer alltid att vara symbolen för alla katter du räddat tack vare din kärlek till henne och önskan att de ska få uppleva det liv hon fick. Mamsen och Malin - ni finns i mina tankar.